Viikonlopun aikan aloitin jäävien alkeet ihan seuraamisesta kotipihalla. Pihallakaan Nasu ei oo ollu nyt oikeen parhaassa tilassa. Pitäs vissiin pitää vaikka kokonaan taukoa tosta tottiksesta jossain vaiheessa. Mut ei ihan vielä ;)

Tänään käytiin Liisan kans nyt uudessa paikka treenaan. Koira oli näennäisesti aktiivinen heti alusta mutta sillä oli mieli jossain ihan muualla. En tiedä oliko syy paikka vai se ku vein ruokakupin kentän päähän (sai hajua sieltä?) vai mikä lie nuoren pojan pään sekoitti. En oikeen millään saanu sitä syttymään niinku olisin halunnu. Teki se ihan ok seuraamista mutta olisin halunnu siihin vielä vähä lisää tunnetta. Näin jälkikäteen ajatellen taitaa mennä vähä niin, että jos koira ei oo ihan mukana niin meikä lisää aktiivisuutta ja se passivoi enemmän koiraa. Mutta nyt ei kyllä vaatiminenkaan tuonu lisää sitä mitä olisin kaivannu. No täytyy taas muistaa, että koira on nuori ja tiloja tulee ja menee. Seuraamista ja jäävät ja pitkä luoksetulo. 

Katotaan torstaina uudestaan samalla kentällä missä tilassa sitte ollaan. Vois vaikka het palkata sitä ku se osoittaa aktiivisuutta mua kohtaan. Pitäsköhän olla tänään illalla ja huomenna treenaamatta??